Bilder från födelsedagsfirandet


Skär upp tårta - Öppnar Paket




Födelsedagsbarnet! :)

Nu fick ni ju se linnet jag köpte hur det sitter på med!

>Bilder från gårdagen








29 Juli



Jag var med Matilda hela dagen idag :) Bilder kommer imon! <3
Ska sova nu så jag orkar jobba imorgon.

Baby Hedghehog


Ni verkade gilla lilla söta igelkotten, så bjuder på ett videoklipp jag spelade in på den :)



Hedgehog


Nikon D3100
Nikkor 55-200MM 1:4-5.6G VR

Sötnosen som kom på min födelsedag <3

Har myggbett över hela benen idag, var ute i skogen och gick med älsklingen. Och vi sket ju i myggen för det var så fint och mysigt. Men idag är det inte direkt skönt, kliar aset. =/

Fredag: Åka till Matilda <3
Lördag: Jobba, jobba
Söndag: Bli firad av släkt i sommarstugan
Måndag: 2årsdag med älskling. Mysa på Relaxen (förhoppningsvis!)

Fullt upp nu varje dag. :) Ser fram emot allt utan jobbet, höhö.

Bilder från min födelsedag

Fyllde ju 19 år idag som ni kanske vet.
Såfort pojkvännen kommit hit så åkte vi till en bergstopp och spelade minigolf, jag, pojkvännen, mamma & pappa. Jag kom tvåa! haha. Vi festade på en glass i solvärmen efteråt. 

Sen åkte vi hem och grillade pommes, fläskkotletter med bernaissesås. Mums! Och efter det gick pojkvännen och jag fin runda i skogen och bara njöt av det fina vädret och av att få träffa varandra igen. 







Fick dessa rosor av pojkvännen bl.a. 20 rosa/röda rosor :)


19 år



Jo.. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG :D

Snart kommer pojkvännen hit och då blir det kanske att hela familjen åker iväg och spelar minigolf. framåt kvällen ska de fira mig + vi ska grilla. Det blir nog toppen :) Sen i helgen kommer närmsta släkten och firar mig.

26 Juli

Känns lite overkligt att jag fyller år imon. Känns som det är flera månader kvar, men tydligen inte. Haha.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen i allafall! :)
Såhär glad blir jag då: 



- eller inte.

Min kväll i bilder

Det blev ingen choklad, vi hade ingen hemma. Så istället tog jag en micro Pop och slängde in i micron. Har inte poppat popcorn på flera år så det va ju lite spännande att se resultatet :)


Min söndagskväll :)



Och resultatet av mitt poppande.. höhö





Det blir nog en fin kväll :)

Mysig söndagskväll

Nu är jag leeeeedig! :) Vet inte hur länge, men en dag i allafall. Är så jäkla glad för det xD Sen får vi se hur mycket jag får jobba i veckan, hoppas inte på allt för mycket då jag fyller år och har annat inplanerat. Men för mig är jobb väldigt viktigt.. 

Ska njuta av det sista av söndagen, för imorgon börjar min"helg" ;) Ska njuta med något gott att mysa med framför OC avsnitt


24 Juli

Är förbaskat trött. Detta är 7:e dagen irad jag jobbar. Men sista dagen jag än sålänge vet att jag får jobba så får kämpa på. Men mådde illa igår och för någon timme sen, antagligen för jag jobbar mer än jag är van vid och håller på att somna hela tiden. Ska kämpa på en dag till, sen får jag sova ut :-)

Lycka till Madde!

Matilda 19år <3

Idag fyller denna vackra tjej 19 år! :)





Själv kom jag precis hem från jobbet. Ska hoppa in i duschen och sen sova, ska upp halv fem igen. Puss!

20 Juli

Fick precis veta att jag ska jobba i helgen med. 
Jobbar mån - fre som sommarjobbare och i helgen för första gången någonsin som timvikarie. 

Och imorgon jobbar jag kväll och är förbaskat trött nu, så tänker inte skriva för mycket. Tänker bara slappa vid datorn, äta och sen sova. Kan behövas! Ska tänka på pengarna :-) Är faktiskt ändå riktigt glad för allt jobb, även om det är svårt att hålla huvudet uppe just nu. 


P.S Om exakt en vecka fyller jag 19 ;o inte klokt vad tiden går snabbt ibland..

05:47



Börjar min sista jobbvecka nu. Efter denna veckan kommer jag bara bli inringd när jag behövs. känns väldigt skönt att ha klarat av sommarjobbet snart och sen kunde njuta av semestern. Önskar jag kunde åka någonstans, vore underbart ! Men kan inte det, behöver en massa pengar då. 

Hoppas ni får fin dag, Kram

Shoppat

Idag har jag varit och shoppat hela dagen, kom hem med en del saker. Orkade dock inte ta kort på allt eftersom batteriet i kameran tog slut, men lite får ni se i allafall! =)


Linnen



Jeans, strumpor, strumpbyxor




Sommarskor


Köpte även:

* Armband
* B-vitaminer
* Smink

Är supernöjd! :-)

Bio

Idag efter mitt jobb så drar mamma och jag på bio :-)
Ni kan nog gissa vilken film vi ska se..



13 Juli


Nikon D3100
Nikkor 55-200MM f/4-5.6G VR
Bilden togs i sommarstugan nu i helgen.

Är fortfarande hemma från jobbet. Ganska frustrerande för jag vill tjäna pengar och ville så gärna dra och shoppa efter jobbet. Men istället sitter jag här, med min dumma hals och ska komma tillbaka till jobbet när jag är "helt frisk" enligt min chef. Har normal-ont-i-halsen nu, så inget överdrivet som jag hade i måndags. Kunde knappt andas pga halsen i måndags + feber och ont i huvudet/öronen på det med. Så jag vill till jobbet imon, om jag nu får det av chefen. Det är itne alltid lätt att jobba inom vården. 

Får spendera dagen med att titta på en MASSA OC avsnitt :)!

Bilder från helgen

När jag ändå har dåligt samvete för jag är hemma från jobbet så kan jag ju visa några bilder från helgen.


Det här är min kropp, tkr ni jag är tjock, mullig, fet eller liknande så får ni tycka det. Den ser ändå ut såhär vilket fall som helst och jag är rätt nöjd. 






Love <3

Aj =/

<

Jag mår inte så bra just nu. Inte alls.
Har haft förjävla ont i halsen hela dagen och det blev bara värre och värre. Kunde knappt andas när jag gick hem från jobbet och har fortfarande svårt. Tog febern innan och har 37,8.. är det feber? isåfall väldigt lite. Men jag mår ändå skit för hela huvudet värker, öron, hals, bakhuvud, tinning. aj. Ska plocka fram telefonnumret till jobbet så får jag väl se hur jag mår imon. Godnatt, aj.

11 Juli


Bild från helgen

Börjar jobba klockan 12 idag, så skönt! Har inte sovit ordentligt på hela helgen så behövde det. Tyvär vaknade jag med otroligt halsont. Menmen, det går nog över. 

♥ DAGENS VILL HA: Nya kläder! Ska shoppa på onsdag ;)
DAGENS KLÄDSEL: shorts och jobbartröja
DAGENS SMINK: Foundation, mascara
DAGENS FRISYR: Hästsvans


Externis


Nikon D3100
Nikkor 55-200mm F/4-5.6 VR

Köpte mig en Extern Hårddisk idag på 2TB, kostade en tusenlapp och jag är supernöjd för nu kan jag ju spara alla mina bilder! :) Min dator började ju bli så full av alla bilder jag har, och det är rätt förståeligt.. för det är inte direkt lite bilder jag har.. 

Hursomhelst, var hos pojkvännen innan nu sista dagen innan jag börjar jobba. Nu ses vi kanske inte förrän om en vecka, men förhoppningsvis kan vi boka in ett biobesök i veckan i allafall!

Jobbar kväll imorgon så får sovmorgon! =) så vi hörs imorgon igen



10 Juli

Ni får ursäkta att jag inte kunnat skriva på hela helgen, men jag har varit upptagen som ni ser här:



Efter jobbet i fredags så kom mina föräldrar + pojkvän och hämtade mig med bilen och så åkte vi direkt till min farmor och firade henne. Efter det åkte vi till sommarstugan och har nu varit där sen dess, kom precis hem nu.

Min pojkväns familj kom till vår stuga igår och stannade hela dagen och vi hade supertrevligt. Badade, spelade boule, gick promenad, grillade, fikade och pratade en massa. Jätte trevligt. Tog ca 600-700 bilder så ni lär få se många fler :-) Men nu ska jag och pojkvännen till stan och shoppa!

Puss!

Brunett vs Blondin

Hittade en ca 2 års gammal bild på mig när jag var brunett. Har jag förändrats eller? haha. 
Brunett eller Blondin?
vilket passar jag bäst i..?


Är sjukt trött idag, idag var det otroligt segt att komma upp ur sängen och sedan lyckas ta sig ut ur duschen! ;o
Hoppas jag piggnar till för man blir så konstig när man är trött. Halvsover just nu vid datorn liksom. x)

Blue my mind



Nymålat :)
Får passa på nu när jag ska va ledig hela helgen!


6 Juli

Jag vet att min blogg är fruktansvärt tråkig att läsa just nu, men jag jobbar för fullt från 8-17 och hinner inte göra mycket efter det - dvs det finns inte mycket att skriva om.

Men jag har börjat filma min "sommarfilm" som ni får se när den är klar. Jag gör ju en för varje månad, lite filmning på landskapet endast. 

Här är vårfilmen jag gjorde för någon månad sen. 



Kvackisar


Nikon D3100
Nikkor 55-200mm f/4-5.6G VR



Snickerskaka


Kunde inte lägga upp bilden igår så gör det nu! Låt er inte luras av priset, priset är för hela förpackningen.

Smakade god snickerskaka efter träningen igår, tyckte jag förtjänade det. Har faktiskt ingen träningsvärk idag, är mest seg i benen bara. 

Idag är det ännu en jobbdag - inget speciellt som händer. Ska försöka träna lite idag igen bara. oj va intressant mitt liv är just nu....not

Pilates

Va ute o sprang, sen körde styrka för benen och efter det 10 min pilates. Attans va jag överansträngde låren märkte jag nu! Kan knappt gå - höhö. Lär typ ha jätte ont i morgon på jobbet. och ändå körde jag inte så hård träning, iförsig har mina ben inte rört på sig mycket de senaste veckorna. 

Här är bra pilatesträning!


4 Juli



Vaknar upp med en röd, öm haka. - hata finnar.
Inser att livet inte alltid är så underbart, speciellt inte för jag ska till jobbet snart. 

Helgen spenderades hos pojkvännen i allafall, det slutade väl inte toppen men resten av helgen var helt underbar. Önskar bara han kunde vara här nu, skulle behöva en kram faktiskt. Nu har jag jobbat i en vecka i allafall, bara tre återstår och sedan kanske jag blir timanställd :)

Before - After

Före - efter


Det är aldrig kul att platta sitt hår väldigt länge för att sedan gå ut när det är liiite fuktigt.

Bilderna här över är väldigt gamla men visar otroligt bra vilken skillnad det blir på mitt hår. Så var det igår, plattade mitt hår så det var spikrakt och sen när jag kom till min pojkväns mamma så var det fullt av lockar i håret. Och på mig känns håret rätt slitet och fult ut om det är Luftfuktigheten som skapar lockarna. Usch, vilket I-landsproblem..

Long drinks



Åkte hem till pojkvännen och hans familj efter jobbet och käkade förbaskat gott kött och drack Long drinks, som de kallade det. x) Det var riktigt gott. Och drinkarna är ju galet snygga med. 

Ska passa på att njuta att det är helg nu och imorgon åker jag till pojkvännen och passar på att vara med honom innan jag ska börja jobba hela dagarna igen!

23 Months

Jag och min underbara älskling har varit tillsammans i 23Månader idag.
Känns som tiden gått extremt snabbt - att det inte alls var så längesen som vi satt vid min damm, dinglade med fötterna och berättade om oss själva och pratade i flera timmar i sträck. 

Känns som det inte alls var längesen som vi satt i gräset utanför ICA MAXI och smuttade på varsin cola och att han tittade djupt in i mina ögon innan han lutade sig fram och kysste mig för första gången. 

Vi tänkte hyra en trampebåt på kvällen när jag slutat jobba och åka iväg med den en stund. Stanna mitt på vattnet och bara njuta av solnedgången, sen tittar jag ut och ser att det spöregnar. Där förstördes dem planerna.



Bild från innan vi skulle sticka till balen <3

P.S Har lagt till Photoshopstutorials från min förra blogg till "MADDI" kategorin. Så det är bara gå in och kika och kommentera om det är något mer ni vill lära er!

RSS 2.0