Shopping


Den lilla bilden visar rätt färg. (jag vet att den lila har samma färg som på stora bilden).

Shoppade lite idag igen. Bilden gör inte plagget rättvisa, tycker att alla "kläder-på-garderob"-bilder är fruktansvärt dåliga, kläderna ser alltid dåliga ut. Men orkade inte ta bild på mig i plaggen utan ni får kanske se det så småningom. 

Hittade en annan kofta som jag valde mellan (den eller denna gråa), funderar på att köpa den med snart.. :p Valde denna för den var mer "höstig" och satt snyggare på. 

Har även passat på idag att hänga på banken, lämna tillbaka en kjol, jobbat (stressigt!) och storstädat en garderob. 



New shoes


Köpte nya skor idag, eftersom mina gamla streetskor med oranga skorsnören föll ihop och hade superstora hål i sulan så att jag blev blöt om fötterna jämt. Det sorgliga är att jag haft dessa skor i 3år, de var mitt bästa köp någonsin och jag hade på mig dem när jag träffade min pojkvän för första gången - och han hade likadana skor då, höhööh. Men de har varit med om mycket, så känns surt att slänga dem :(  Men här är de nya höstskorna jag köpte:


Ursäkta mobilbilderna.

Förövrigt gick jag och la mig 21 igår. höhö, efter jobbat 10 timmar dagen innan så var jag rätt död. Ändå har jag bara jobbat 4 dagar i sträck nu, men att sova ca 5 timmar per natt och jobbar 8-10 timmar tar rätt mycket på krafterna - faktiskt. Speciellt med mitt stressande jobb.

Perfect.

Tänker inte förklara helt än, men just nu är det något fel på mig. Jag har ingen matlust, har supersvårt att käka och jag får helst inte gå ner i vikt enligt sköterskan, men inte det lättaste just nu när jag inte får i mig bra mat. Jag ska till doktorn om exakt en vecka och önskar som F*n att denna vecka kan försvinna snabbt så jag kan åka dit och få svar. Börjar känna mig magrare och magen är helt i obalans. =/

Men allt löser sig. Jag tvingar i mig mat lika ofta som jag brukar äta i vanliga fall, bara att jag inte får i mig lika mycket. och ska ju snart till doktorn så allt blir bra :)


Bild ur arkivet.

Sitter på Mcdonalds.

Sitter på Mcdonalds och äter glass.. :)
Är dock så hungrig att jag mår illa, men ska inte käka förrän hemma sen. Väntar på en kompis som jobbar.


Shopping after work


Shoppade lite igår efter jobbet. Det var rätt nära att jag kom hem med en bunt kläder med, men jag hindrade mig själv. Köpte endast det "nödvändigaste". 

Remington Wet2straight: Min plattång hade gått sönder, så jag kostade på mig denna. Sitter nu och testar den och hoppas på att den är bra. Den ska fungera på blött hår + den ska tydligen göra håret mindre frizzigt. 

got2b. Torrschampo: Inte testat detta än heller, men ska göra det nästa vecka. Förhoppningsvis hindrar det mig från att duscha så ofta som jag gör. 

Ögonskuggor: Inget nödvändigt egentligen, bara att jag kännt att jag velat ha det när jag ska vara lite finare. 


Idag jobbar jag kväll, börjar kvart i fyra. Så det är rätt skönt, fick sova länge. :)

Hair



Den här bilden togs på min födelsedag, jag ville se hur långt hår jag hade fått.
Jag älskar att ha långt hår, men det börjar bli så slitet och utväxten syns rätt väl just nu så jag ska slinga eller färga om det så snart som möjligt. Och kanske borde jag klippa det med, men då skulle jag få klippa en rätt bra bit och då får jag mitt normallånga hår igen som jag inte vill ha. Jag vill ha långt hår! :)

Men frågan är om jag ska behålla det blonda eller färga det brunt?

Vätterfesten 2010

Jag har en fantastisk gullig mor som köper Samarin till mig när jag inte mår så bra. Det funkade - men tyvär har tydligen Samarin biverkningar med, så istället för illamående ur munnen så "spyr" man ur annat hål. haha. Fräscht det lät. Men som jag sagt tidigare, denna vecka är förskräcklig. Men ska kolla upp min mage som aldrig verkar vara okej. Så då hoppas jag på att slippa allt. 

Imorgon börjar något som kallas JönköpingsFesten i stan. Innan hette det Vätterfesten, ingen aning om varför de böt det, men man får ju hoppas att det är lika trevligt där iaf. Tyvär kan jag inte gå dit för jag jobbar hela helgen, men trots allt kan jag ju bjuda på bilder då jag jobbade som fotograf på Vätterfesten förra året! =)









Blodomloppet 2011




Idag sprang hela min familj, kusiner + pojkvännen blodomloppet! haha.
Eller.. Alla gick förutom jag, pappa, pojkvännen och lite mamma.. 

Va rätt mysigt att springa med pojkvännen, även om det var superjobbigt då jag inte hållt igång jätte bra sen jag slutade med fotbollen. Så var rätt illamående när jag kom i mål. Men i mål kom jag! =)

ska nog gå och lägga mig för att gå upp på möte imon. 

Ha en bra kväll!

Pure Active

SHOPPING. 

Införskaffade mig faktiskt mer (bodyscrub och hårinpackning) men orkade inte ta kort på det på något sätt.
Men kan säga att denna PureActive Deep cleansing scrub verkar fungera riktigt bra faktiskt. Min hy börjar se finare ut än den gjort på länge! =)



Um.. sen var det de där med dålig uppdatering. 
Det som hänt det senaste:

*  Jag och min pojkvän har det bättre än någonsin, trots att han åker ifrån mig snart och är borta i nästan en vecka, men vi klarar oss super! =)

* Min mage är som den är. inte helt okej men inte helt dålig heller. Slår vad om att allt är bra efter helgen, det jobbiga är att jag ska jobba i helgen och då vill man gärna känna sig 100% okej.

Har det litet jobbigt just nu. Men kommer börja blogga normalt igen såfort allt är helt normalt igen! =) Och det lär det vara efter helgen som sagt. Men kanske tidigare med förhoppningsvis ! Imorgon ska hela min familj + kusiner och pojkvän springa blodomloppet i allafall - tradition i min familj.

13 Augusti

Har mått fruktansvärt dåligt de senaste dagarna. Både fysiskt och psykiskt. Därför jag inte bloggat. Min mage har gjort uppror och känner mig fortfarande helt skum. Så jag gick inte till jobbet igår. 

Vet inte riktigt hur denna veckan som kommer, kommer bli efter allt. Men hoppas på det bästa. Men just nu hoppas jag mest på att må bättre - börjar ju bli lite orolig nästan. 


9 Augusti

Känner att jag varit lite off nu de senaste dagarna. Men haft rätt fullt upp, igår jobbade jag hela dagen och idag har jag varit på arbetsförmedlingen. Komiskt eller vad?

Käkade på donken med pojkvännen idag och kom nyss in från en lerig springtur i skogen. Inte klokt va konstigt vädret varit idag? haha :)



HEEEEEEEEEEEEEEEELG

Är fruktansvärt glad över att det är helg nu. Ska ta en lång sovmorgon imorgon. Har fått jobb nästa vecka med så just nu leker mitt liv en aning, pusselbitarna faller på plats helt enkelt. Hoppas på att kunna jobba efter ett schema snart, och jobba 5 dagar i veckan. Vem vet, kanske hittar ett annat jobb som kan ge mig det. Men just nu är jag nöjd med ca 3 dagar i veckan. :)

Ungefär såhär känner jag mig just nu inför helgen.

Bild ur arkivet.

5 Augusti

Förbaskat trött. Som tur är så är detta min sista jobbdag denna vecka - tror jag.

Kom hem vid 22.00 igår från jobbet. Kom inte i säng förrän 23 och fick idag gå upp 04.30. Det tar lite på krafterna. x)

Ska jobba hela dagen idag och sen dra till pojkvännen en stund :)

3 Augusti


Nikon D3100
Nikkor 55-200mm F/1:4-5.6G VR

Jobbat hela dagen idag. Sen åkte jag till pojkvännen och var vrålhungrig, tyckte han var gullig för han satt och åt när jag va påväg till honom (han visste inte att jag skulle komma förrän när jag typ va framme) sen när han fick höra att jag skulle komma och var hungrig så ställde han sig och lagade mat en gång till - för min skull :)

kom precis hem nu, imorgon ska jag jobba kväll. höhö. 


Lazy Song

Tagit det lungt hela dagen nu dagen innan jag börjar jobba till helgen. 
Har lyssnat på min musik och druckit iskall cider, solat och handlade liten födelsedagspresent till min kusin som fyller snart. 

Älskar denna låten, älskar dansen och kan inte sluta lyssna på den xD har haft den på hjärnan i en hel vecka nu.


Kärlek

Har haft en underbar dag! Tittat på Titanic och käkat god pizza och bara legat och myst med pojkvännen hela dagen. Vi har varit tillsammans i hela 2 år och idag var vi som helt två nyförälskade tonåringar. Jag undrar hur många par som varit tillsammans i 2år fortfarande känner den där nyförälskade känslan att man måste/vill pussa på killen hela tiden? 

2år och vi går fortfarande och håller varandra i handen. Och tycker det är superjobbigt att spendera några dagar ifrån varandra. DET kallar jag kärlek. 


1 och ett halvt år gammal bild.

2 år



Idag har vi varit tillsammans i 2 hela år. Känns som det inte alls var längesenvi stod där med fötterna i Vättern, kysstes och skvätte lite vatten på varandra innan tidningen kom och ville fota oss. Att de sedan förändrade historien lite och skrev att vi "badade med kläderna" på var rätt komiskt då större delen av släkten ringde och frågade varför vi inte använde badkläder. 

Du är mitt liv, min verklighet och jag hoppas på en framtid med dig. Jag älskar dig <3


RSS 2.0