45 Saker jag vill göra innan jag dör

För ett tag sen (3 månader sen) så la jag upp en lista i min förra blogg på 30 saker jag vill göra innan jag dör, kände att jag ville lägga till fler saker och även stryka några saker som jag redan upplevt :)

* Bära sagolik långklänning (Uppnått balen 2011) - Jag tycker den var sagolik



* Gå på bal (Uppnått balen 2011)

* Ta studenten (Uppnått 2011)

* Äta riktig italensk pizza (Uppnått 2005)

* Se perrongen Harry potter springer in i för att komma till Hogwarts (Uppnått 2007)

* Lära mig äta med ätpinnar (Uppnått 2010) - Jag får iaf upp mat väldigt lätt på pinnarna, även om jag håller fel. 

* Lära mig spela gitarr (Uppnått 2008/2009)



* Bli medlem i 10 000-meters klubben

* Åka ner i en bur bland vithajar

* Rida på en elefant

* Besöka Australien

* Stå i två länder samtidigt

* Få med en bild jag tagit i tidningen

* Klappa tigrar/lejon

* Åka utomlands utan föräldrar

* Beställa kläder från internet helt själv

* Bo utomlands i något år

* Lära mig blåsa bubblor av tuggummi

* Vara rösten i en tecknad film

* Hålla en stor orm

* Krama en panda/koalabjörn/apa

* Åka på kryssning med övernattning

* Spendera nyår i ett land med riktigt stora fyverkerier

* Simma med Delfiner

* Se norrsken

* Testa Stagedivea

* Skaffa lägenhet/Flytta hemifrån

* Skaffa en tatuering

* Hoppa fallskärm

* Provsmaka Breezer Melon

* Skaka hand med (eller krama) Linkin Park

* Gifta mig

* Träffa någon som heter exakt som jag 

* Vara ute en hel natt och dag

* Vara med i en film

* Bli en eftertraktad fotograf

* Skaffa barn

* Rädda livet på en människa

* Lära mig dansa och shakea ass o boobs

* Bo på ett riktigt trevligt femstjärnigt hotell



* Pierca naveln och skaffa minst ett till hål i örat

* Testa att surfa/snorkla

* Åka till Kalifornien

* Ta en bild på mig jämte Golden Gate Bridge

* Äga en katt/hund


haha, undra om ni ens orkade läsa igenom :) Gör ni en liknande lista så skulle jag gärna läsa den - så länka !



PHC Dry Schampo

Köpte _detta_ torrschampo för ungefär en månad sen. Jag använde det ungefär två gånger och nu går det inte att få ut något alls ur flaskan mer. Så jag köpte ett nytt torrschampo, självklart inte samma sort (inte kul om det tar slut så snabbt - jag är ju inte rik). Så denna gången testar jag phc Dry Schampo. Berättar senare om det är bra eller inte. Testat en gång och än sålänge verkar det bra =)


Yellow dots





Har knappt någon tid att blogga eller fota längre. Känns skit. Är fruktansvärt sugen på att köpa nytt objektiv, att träna mer än jag har tid med, att jobba dagtid osv osv. Finns mycket jag vill men inte mycket jag kan nu. Nåja,

Imorgon ska jag och pojkvännen på någon Höstmarknad, ska bli mysigt. :)

Regnregnregn



Jag vet. Jag skriver för lite. Men har väldigt dålig inspiration då det inte händer mycket om dagarna. Det känns som dagarna bara flyger iväg när jag jobbar natt och behöver mycket sömn under dagarna. Mitt sociala liv känns helt borta och myskvällarna likaså. Så längtar efter att få tag på ett bra heltidsjobb som är på dagen, som man ändå kan gå och lägga sig vid 11 och vara pigg dagen efter. För just nu är jag trött hela tiden. Och det regnar nästan varje morgon när jag ska börja jobba, så rätt svårt att hålla tidningarna torra (ja, jag är tidningsbud för er som inte visste).

Har i allafall en bra start på arbetslivet. Och just nu känns det som allt går uppåt istället för neråt. Börjar nog närma mig ett riktigt bra jobb.

Konfirmationsåterträff.

Idag är min enda lediga dag på hela veckan! Såååååå skööönt. Ska vara med pojkvännen hela dagen och sen ikväll ska jag gå på Konfaåterträff, vilket jag ångrar lite att jag anmälde mig för eftersom det inte verkar som fler ska dit. Får ringa senare och fråga om någon kommer och om inte - avanmäla mig. Hehe.

Har börjat på medicin nu i allafall och än sålänge brukar jag bara må dåligt på kvällarna och då vore det kanske inte så kul att dra på återträffen. 


Jag innan konfirmationen för 4år sen ungefär. 

Ursäkta att jag lägger upp så mycket egobilder just nu - haha!

Nya skjortan



Sämst bild, men ville bara visa skjortan jag köpte här. Älskar den! :)

Håret


Såhär blev håret då, i bättre bilder. (egobilder ><)

Riktigt nöjd, även om de som inte träffar mig så ofta inte ser någon skillnad - haha. Men många tycker det är fin färg även om det ser ljusare ut i verkligheten faktiskt.

Jobbade själv med tidningarna inatt, det gick bra. Men fick skynda mig rätt mycket. Blev rätt sen - haha. Blev klar 06.07 och det kan bli stressigt imorgon för efter tidningarna börjar jag jobba på Äldreboendet vid 07.00. Får se hur det går..

Nya Slingor



Blev toknöjd med slingningen! Men blev mer nöjd med klippningen av luggen och styligen av håret. Känner mig som en kändis, och tyvär återgår mitt hår till den normala styligen imorgon igen. Ska träna som attan på att göra mitt hår som frisören gjorde! Tills dess får jag väl ta egobilder som jag kan titta tillbaka på någon dag sen xD

Fler bilder kommer.

13 September

Jobbade första dagen(natten) på nya jobbet nu inatt. Det gick snabbt och så eftersom det var första gången.. men nästa natt lär bli mer kämpig. Speciellt med tanke på hur illamående jag var när jag gick upp nu inatt! Ville spendera hela morgonen på toaletten, men ut i blåsten var jag tvungen att gå. Håller tummarna för att jag ska må bättre nästa natt. Om inte så kan jag trösta mig själv att jag ska till läkaren på Torsdag.. suck önskar tiden gick snabbare nu.

Beställde tid till frisören imon. Ska slinga håret igen :) Börjar ju få sån ful utväxt så det kan behövas! Bilder kommer senare. ;) 

Förra året efter slingning
Vore coolt att testa mörkare slingor. Men vill ändå ha som när jag slingade håret för 1 år sen. Då var jag osm nöjdast, de senaste gångerna har jag inte varit lika nöjd.

Allmogemarknaden



Idag var jag och pojkvännen på Allmogemarknaden. För er som inte vet så är det en marknad som ska spegla hur det såg ut på 1800-talet. Så allt på marknaden är ser 1800-talet ut helt enkelt.. Maten, skådespelarna och allt de säljer där. Hur mysigt som helst - men Brända mandlarna är såklart höjdpunkten!




Testade på de konstiga äpplena med - Kan säga att de är hårdare än man tror!



The sims 3




Detta är vad jag gjort större delen av dagen. Dekorerat/byggt hus i The sims 3. Och ja, det är huset här ovan som jag har byggt, ser väl hyfsat skapligt ut än sålänge men ska bli bättre. Speciellt sovrummen, de ser förjävliga ut. 

Men lägger ifrån mig The sims lite för idag och ska istället storstäda mitt rum och bli av med en MASSA kläder. Så bör sätta igång nu eftersom jag ska dansa ikväll igen. Kram

Hop



Jag och älskling kollade på en rätt rolig film igår som heter "HOP". Kan rekommendera den, den var rolig och hade många "Naaaw" scener. Kyckligen här under va ju supergullig! XD



RIP Stefan


RIP <3

Känns konstigt att leva i denna värld när folk man ser upp till bara försvinner så plötsligt. Känns overkligt. 
Känner stort medlidande till hans familj. 

RIP Stefan Liv

Work Work

Igår tränade jag och pojkvännen på Sportlife. Han gymmade och jag dansade Zumba! Vilket hurtigt par va`? ;)

Och idag var jag hos min Jobbcoach och efter det så ringde en tjej och ville att jag skulle komma till henne imorgon så ska vi snacka jobb. - tror jag precis fick det, för hon verkade rätt bestämd, hon frågade liksom om jag var intresserad och sa att hon behövde någon som kunde börja omgående. Så jag tror jag precis fått ett jobb :o

Påvägen hem från Zumban igår.

Tivoli



Varit på tivoli med älsklingen, käkat sockervadd och "vunnit" varsitt gosedjur som vi böt med varandra. :-) En liten tradition för oss, hehe. Jag fick dock en konstig mus och han fick en konstig nalle. 

Köpte hem chips och dip och tänkte festa på det nu dagen innan jobbet sätter igång. Men mår så fruktansvärt illa igen, så får väl hoppa det =/. Får väl gå och lägga mig istället och hoppas jag mår bra snart. Hatar min mage. Glömde kanske att tala om att jag skulle kolla upp den i fredags, men när jag kom dit så pratade vi bara lite och sen gav sköterskan en ny tid till mig 2 veckor senare! till läkaren. Arg man blir, har gått med detta i en månad nu. usch

09-01



Känner mig otroligt off från bloggen. Men jag ska till läkaren imorgon så förhoppningsvis blir det bättre efter. Ska börja träna med, och förhoppningsvis ha tid att fotografera mer! =) Känner att det är för tråkigt väder däremot och sommaren är ju typ helt borta, så jag kan ju glömma att få en liknande bild som den här över igen på ett tag och jag är otroligt sugen på att köpa nytt objektiv igen, - haha. !  

Imorgon ska jag gosa med pojkvännen hela dagen + läkaren, blir nog toppendag.

RSS 2.0