Mysig helg med pojkvän

Var äntligen ledig hela helgen så passade på att sova över hos min underbara pojkvän som jag varit tillsammans med 2 och 1/2 år på Onsdag :-)

Lånade hans iphone och fotade hans mammas gulliga katt. 


nyvaken Madde. 







Hur mitt liv ser ut just nu

Har fullt upp om veckorna. Såhär ser ungefär en normal vecka (jobbar dock olika dagar varje vecka) ut för mig:

Måndag: 2 jobb, 
Tisdag: 2 Jobb
Onsdag: 1 jobb, jobbutbildning. Träffa pojkvännen
Torsdag: 2 jobb
Fredag: 1 jobb, jobbutbildning, träna
Lördag: 2 jobb
Söndag: 1 jobb. 

Som ni ser så jobbar jag ungefär varje dag.(känner mig dock ledig såfort jag bara har ett jobb) Samt försöker göra min utbildning inför nya jobbet. Försöker samtidigt träna och träffa vänner/pojkvännen med. 

Schemat ser rätt mycket ut men det är bara någon timme mer än heltid faktiskt sammanlagt. Fördelen är att båda jobben går jag på hela tiden, så motion får jag verkligen. Som tidningsbud cyklar jag 5km varje natt med  mer än 300tidningar bakom mig så det ger mycket. Och på Max står jag upp och springer fram och tillbaka och hämtar pommes och hamburgare till de som beställt det. 

Så rätt mycket jobb just nu. Men när nästa lön kommer (det är då jag får för nya jobbet) så lär jag inte klaga =)

Börjar oftast jobba 17 och slutar sen 01. Är då hemma ungefär 01.30 och börjar sen nästa jobb 02.15. 
Såfort jag kommer hem från andra jobbet så sover jag till 13-13.30 ungefär. Sen går jag upp, duschar (måste duscha varje dag jag jobbar på max), klär på mig, käkar frukost och en liten lunch och gör min utbildning. Vid 16 sticker jag med bussen för att jobba igen. haha.

Fågelbilder



Det är otroligt svårt att fota gulliga små fåglar alltså! Försökte lite idag, men fick endast resultaten på bilderna över.. dvs inte superbra. 

Ville även visa upp nya tröjan jag köpte här. Bilden är tagen med mobilkamera så tyvär inte superbra kvalite. Men jag är helt kär i tröjan och matchar den både med och utan skärp.

Kalla..


Gamla bilder

Tittar tillbaka på gamla bilder jag tagit och saknar sommaren.. 






En gång i Phuket

Jag berättade ju aldrig hur filmen va.
Den var riktigt rolig! Är sugen på att se den igen. Hade hur mysigt som helst när jag satt där med en rolig film med lite kärlek, en söt skrattande pojkvän jämte mig som jag pussade ihjäl när filmen va slut och godis och läsk i knät. Jättefin kväll. Har aldrig tidigare gillat svenska filmer, men denna var bra!

EN GÅNG I PHUKET

New in



1. HImla snygg topp. 2. Värmeskydd (luktar ovanligt gott)
3. Foundation 4. Mascara 5. Foundationborste   + Jeans och hårband (tog ej kort på)


Införskaffade endast saker jag verkligen behövde (förutom toppen) , men det blev några hundralappar. Men är än sålänge nöjd med köpen.


Skum dag

Jobbig dag!

Träffade en himla Creapy kille idag när jag gick till jobbet. Han sa att han tyckte jag var söt och frågade vad jag hette. Jag svarade såklart "Madelene" för att vara artig och han snackade om hur fint mitt namn var och att jag såg ut som en rysk tjej. Sen frågade han efter mitt telefonnummer, då sa jag nej och stack, haha. Men Märk värde till att han GICK UT från restaurangen jag jobbar på just då. 

När jag hade jobbat en timme så kom killen tillbaka igen och beställde mat från mig. Sedan när han hade käkat bad han att få låna penna och gick sen och satte sig i någon timme till. Därefter när han skulle sticka (med sin polare) så gav han mig pennan och mina jobbarkompisar tog en lapp han lämnade fram med. Och de började fnissa och tjata "MADDE HAR EN BEUNDRARE". Jag tänkte väl att man inte direkt ser supersöt ut i jobbarkläder. (såhär ser våra jobbkläder ut)

Då stod det typ "Hej min söta Madelen, min mobil har slut på batteri just nu men du kan ju smsa till ******** och skriva ditt nummer om du vill så kan jag ringa dig senare så kan vi träffas. Vi kan vara fredag nästa vecka. Det vore kul att få träffa dig, hoppas du smsar, Puss & Kram *****". --- hmm.. okej liksom. 

Sen några timmar senare så visade det sig att han och polaren fortfarande var utanför restaurangen. Så de var där mellan 10-14, så man börjar ju undra lite vad de höll på med. Jag va inte minsta lockad att träffa dem när jag slutade så jag ringde min pappa och bad honom prata med mig tills jag åkte iväg med bussen, haha xD Nu låter det säkert inte alls farligt, men jag gillade inte det.

Stack ner till stan efter jobbet idag och shoppade en hel del. Bland annat tröjan på bilden (som ni inte ser mycket av, men såhär ser den ut, fast grön.). Ni kan få se allt jag köpt imorgon.
Ska även på bio imorgon så det blir mysigt. Vi ska se förhandsvisning på denna filmen.

02.05

gäsp gäsp gäsp. klockan Är 02.04 Och jag Ska snart iväg Och jobba natt. Är grymt trött efter jobbat på båda jobben igår Och gått på en utbildning när jag egentligen borde sovit eftersom jag Ska vara på båda arbetena idag igen. hm..aja. Är ledig två dagar sen från ena jobbet så det Är skönt :-)

Ischocklad

Julstämningen är hög när Madde ställer sig och lagar Ischocklad.

.. hah nejdå.

Det visade sig att ischocklad är en av de få chokladsorter jag kan äta just nu. (tål inte vanlig mjölkchoklad), så istället för att gotta mig med det jag brukar så får jag helt enkelt gotta mig lite med ischoklad nu istället då jag inte ätit godis sen jul eller nyår. Det blir smasksmask :)

Kan förresten nästan prata igen. De senaste dagarna har jag använt knackningar .. 

2 knack betyder:

- Tack
- Hej
- Hejdå
- Godnatt
- Varsågod

Många knackningar betyder att jag vill ha uppmärksamhet eller ropar på någon. Sen har jag ju pekat mycket med såklart xD Det komiska är att alla fattar vad jag menar. Det är nu när jag försöker prata men endast är hes som de har svårt.


Förändring?



Kollade lite på hur jag hade förändrats under de senaste åren. Märker att det inte är så mycket mer än hårfärgen och att jag kanske ser lite äldre ut. Hade jag jämfört klädstilen och sminkningen så tror jag att jag får ett Godkänt iår och IG de andra åren, haha. Klädstilen är nog det jag förändrats mest med. 

Ska visa alla hårfärger jag haft med, men det blir en annan dag. Är fortfarande sjuk och kan inte prata så jag ska dricka te, äta pannkakor och sätta på en bra film medans regnet vräker ner utanför. Även oroa mig för hur det blir med jobbet imorgon och lördag, har snart varit borta en vecka - inte bra. Det är inte lätt att jobba med mat =/

11 Januari


EXAKT ett års gamla bilder - saknar fotostudion en hel del faktiskt. Att ta coola bilder (vilket vi inte gjorde här).

Jag antar att ni undrar var jag varit nu i en vecka. Jag har jobbat, jobbat och varit sjuk. Just nu sitter jag med jätte ont i huvudet och kan inte prata (får inte fram ett enda ljud förutom viskning). Så jag ska jobba med tidningarna inatt eftersom där bryr sig ingen om jag kan prata eller om jag hostar. Men däremot kan jag inte jobba på MAX imorgon eftersom jag inte får jobba i kassan eller med mat när jag är såhär förkyld. Men jag har iaf ingen feber som jag hade sön-mån, då var den rätt hög. 

Sjuka lilla jag fick mysa med pojkvännen en stund idag iaf, laga mat och kolla på gamla videoklipp med oss. Vi ses ju inte förrän om en vecka ungefär igen (vilket vi börjar vänja oss vid nu), eftersom jag jobbar så mycket =/
Försökte att inte pussa på honom för mycket så han med skulle bli sjuk, Det var faktiskt hans fel när han väl fick någon, han började och han var envis och dt va han som ville ses ändå :-) Inte för jag har något emot det, men vill inte ha en sjuk pojkvän, stackarn isåfall.


Upplärningsdag



Är inne på min sista upplärningsdag. Har jobbat för fullt dessa dagar känns det som. 03-06 och sen 16-22. Så jag jobbar, sover, äter om och om igen. haha. Inte superkul men det lär bli trevligt när lönen kommer iaf. :)

Så nu vet ni vad jag gör hela dagarna iaf. Det blir inte mycket annat att skriva om. 




Dags för jobb

Nu sticker jag till min första dag på nya jobbet! Lite nervös.. eh. 


Kolla fåglisarna i bakgrunden! =) Awwww. De klättrade omkring halva natten så ni kan ju tänka er att jag är trött nu.

Mitt Nyår














Jag tycker det är så himla mysigt att fira nyårafton med familj och släkten. Jag ser inte glädjen i att supa sig full så man knappt inte ens kommer ihåg dagen. Här va iaf lite bilder från mitt firande.  :)

Vi käkade tacopaj, marängschwiss och massa godis och kex. Och vi tävlade på Rally på Playstation 3 (vi är lite nördiga, haha), tittade på den nyaste Pirates of the carribean-filmen och jag lärde mig nya låtar på piano tack vare min kusin. Senare gick vi ut och filmade och försökte fota fyverkerierna. Tyvär tycker jag inte det var så många iår, menmen :)

Jag välkomnar glatt det nya året i allafall. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb + mitt gamla, så idag ska jag bara njuta av ledigheten resten av kvällen. 

Gott nytt år på er!



Årsresume 2011 del 3

Oktober:



Träffade en killkompis från min gamla klass och tog en lång fika och satt och snackade om allt möjligt. 



Köpte en himla bra produkt som jag älskade och såg resultat av direkt. Mindre frizzigt hår. Nu vet jag inte om mitt hår blivit bättre i längden eller inte, men tycker inte jag har alls särskilt frizzigt hår nu mer, kan kanske bero på denna produkten. 



Fixade The sims 3 Pets och spelade det hela dagarna. Supergulligt spel och jag blev lite lockad att spela det nu! :o



Lagade köttfärssås jämt jämt jämt! xD

November:



Köpte Tunikan som jag hade på mig på Julafton. Blev riktigt förälskad i den. 



Stack iväg och firade kusin som fyllde år och kollade samtidigt på hans nya lägenhet. 





På Alla helgona var vi och tände ljus på Kyrkogården :)



Firade farsdag genom att hela familjen fick åka till Boda Borg en hel dag. Riktigt kul var det :)
Var i samma lag som min pojkvän och bror + brorsans dåvarande flickvän vissa banor. 





Gick på Bio och såg Breaking Dawn med min älskling :) Vi tyckte inte den var superduperbra, men den var fin gjord, romantisk men lite smått obehaglig ibland. 



I slutet av månaden gick vi på Dreamhack och tatuerade oss. Jag på armen, pojkvännen på halsen. (man fick gratisprylar då). Och vi såg den sämsta invigningen på Dreamhack hitills. Först var invigningen försenad och när den väl började 20min försent så var det inte mycket att se. När den var slut hörde man massa röster som sa "va det allt?" "är det slut?" "va, var det inte mer?". 

December: 



I början av December hände det inte så mycket. Jag jobbade helt enkelt på som vanligt och adventsljusen tändes ett efter ett. Bloggade inte så mycket en lång tid.



Halva familjen + pojkvännen och min farmor gick och tittade på den traditionella julmarknaden. Det var ungefär likadant som alla andra år, och det var kallt, så vi gick hem rätt snabbt. 



Klädde julgranen. Helt själv detta året. Eller pappa hjälpte till med stjärnan och ljusen, men fick göra resten själv. Kändes jätte tråkigt och jag kan knappt sluta prata med pojkvännen om att jag vill flytta och bilda egen familj som uppskattar jultraditioner! haha. 

Dagen innan julafton fick jag veta att jag fick jobb på det stället jag tidigare i veckan hade varit på arbetsintervju för. 



Fick en julklapp när jag delade ut tidningarna på natten. Det var fin wienernougat-choklad. Har faktiskt inte ätit upp den än och häromdagen kom en annan kille med Chokladtomtar och sa "här får du för du kämpar så bra om nätterna" och sen stack väldigt snabbt. Så fick två julklappar av de jag delar ut tidning till :-) riktigt kul att någon uppskattar mitt arbete. 



Sen kom resten av Julafton. Och min pojkvän kom hit och firade med mig och min släkt och sen stack vi till honom och firade med hans familj. Vi åt jätte stort julbord här, massa godis och ostkaka/chokladpudding, kollade kalle anka och öppnade paket. Hos min pojkvän åt vi en specialgjord julskinka med potatis och god sås och senare ris ala malta och godis. Här kan ni läsa om det jag fick.





Färgade håret, För att bli av med utväxten. SKulle färga det brunt men enligt mig blev det svart, även om flera säger att de lätt ser att det är brunt så gjorde inte jag det i början. Va inte nöjd i början och kände mig superful, men trivs mer och mer i det för varje dag. 



Sen var det dags för nyårsafton. Jag mådde inte superbra (magkatarr) så jag orkade inte riktigt klä upp mig i snygg klänning och så. Så det blev byxor och en skjorta, men det var avslappnat och det trivdes jag i så ångrar mig inte. Skriver snart om Nyår.. :) då får ni fler bilder. 

Allt som allt så var det ett bra år. Fick tre olika jobb, tog studenten, gick på bal, fick veta att jag hade magkatarr, fick min första lön osv. 

Men detta år, 2012 ska bli bättre. Nya utmaningar, ta mer chanser och leva lite. Tog en chans när jag färgade håret, men det visade sig bli bra. Får en ny stor utmaning imorgon med det nya jobbet. Och leva.. det får man aldrig glömma hur tufft allt än blir. Men jag tror detta året blir bra, bättre än förra kanske t.o.m. Många förändringar, hoppas jag. 





Gott Nytt År!



Här är en video jag filmade förra årets nyår. 




RSS 2.0