jobbat klart

jobbade precis klart för Inatt - det gick ovanligt snabbt. i vanliga fall brukar jag vara hemma en halv timme senare, Men det flöt på riktigt bra :) det Är rätt trevligt att kunna styra sina arbetstider Men samtidigt blir det jobbigt till vintern (när det Är snö) för då lär man få jobba över istället..

Jag Är väldigt dålig på att uppdatera Men det händer inte mycket i mitt liv just nu. jag jobbar, pojkvännen Och jag var på relaxen Och dreamhack häromdagen, jag letar julklappar, har köpt en klänning/lång topp som jag Ska ha på mig på julafton (jätte snygg, Men ni får inte se den än) Och idag Ska jag troligen klippa mig.. när jag sovit då.
ha en bra dag!


jag igår :-)

nygaddad ;)


Breaking Dawn



Hemkommen från Bion.

Svårt att säga exakt vad jag tyckte. Jag tycker att effekterna i filmen var riktigt bra gjorda, och bröllopet och allt var fint. Men samtidigt var filmen rätt långsam, det hände liksom inte så mycket. Och slutet var rätt obehagligt och äckligt - förstår inte att det endast blev 11års gräns tillsist.

Jag tycker nog de andra filmerna varit bättre, för det hände mer i dem (lär ju hända mer i del 2, men ändå). Men som sagt, filmen var ändå bra. Inte alls som jag hade förväntat mig. 

=)



Breaking Dawn



Imorgon ska jag och älskling gå och titta på.. Breaking Dawn. Hoppas på att den är bra, för vi ville se en annan film på bio med, men valde att se denna först :-) 

Trailern/trailarna verkar bra åtminstone!  Berättar imorgon vad jag tyckte om den :)



Farsdag

Firat farsdag i princip hela helgen.
Igår var hela familjen + min pojkvän och brorsans flickvän på Boda Borg tillsammans. Vi käkade Tacobuffe och var där till klockan fem ungefär. Supertrött var jag då eftersom jag hade sovit knappt två timmar den natten och sen jobbat natt. 

efteråt åkte jag och pojkvännen och firade hans systerson och passade på att försöka umgås så mycket som möjligt nu när vi inte setts på ett tag.

Och idag köpte jag rosor till pappa och vi firade honom med tårta och Paradischoklad. En lyckad dag, är dock supertrött nu och det känns som klockan är över 22 i min hjärna. Iförsig gjorde det de med när klockan bara var 14 imorse..

Cemetery Video

Gjorde ju ett videoklipp efter varit på kyrkogården med. 
Det var otroligt svårt att hitta fokus på objekten eftersom det var så mörkt, därav vissa klipp i oskärpa. Synd.


Kyrkogården

Lite bilder från igår på kyrkogården :)







Fler bilder kommer.. men måste gå och lägga mig nu, ska jobba inatt igen!

Kyrkogården

Här är en video som jag filmade förra året som vi var på kyrkogården. Vi drar dit såfort det blivit mörkt, lär bli supermysigt!


1 år med min Nikon <3

För exakt ett år sen idag så köpte jag min underbara Nikon kamera <3
Och eftersom jag sparat oerhört mycket bilder från detta året som gått så lär det komma upp mycket bilder från förra året och hur jag har förbättrats fotomässigt. Här är de första bilderna jag tog med min systemkamera för ett år sen:


Bilden på blomman var den absolut första testbilden.

Gå in HÄR så kan ni själva bestämma om jag har förbättrats eller inte.

2011-11-04

Mitt liv just nu är lite upp o ner. 
Jag har varit "sjuk" (vet inte om jag är/var det) och fått ligga hemma nu i två dagar, mått superilla och varit jätte yr. Käkat 5 små kex på dessa två dagar och druckit vatten. 

Min mamma tror det är magkatarren som jag haft nu ett tag bara att min medicin slutat fungera på mig. Men svårt för mig att tro, menmen. 

Illamåendet började igår när jag skulle jobba, mådde sämre än vanligt (är van att må illa på morgonen) och trots att jag åt medicin så försvann det inte. Så kämpade mig igenom jobbtimmarna och gick sen och la mig för att jag skulle dra till min Jobbcoach några timmar senare. Jag ställde in det mötet och låg sen och vilade och mådde skit hela dagen. 

Inatt ringde jag jobbet såfort Nattchefen började sitt skift och frågade om någon annan kunde hoppa in istället för mig. Men tydligen fanns det ingen som kunde göra det. Så jag fick hoppa upp på cykeln och jobba även om jag mådde superdåligt. Som tur var så fick jag hjälp av min snälla pappa. Han gick upp klockan 02.00 och hjälpte mig till klockan 05.00 för att sedan dra till sitt egna jobb och jobba hela dagen. Stackarn var supertrött när han kom hem x)

Hursomhelst, så jag är superdålig på att uppdatera just för att mitt liv känns jobbigt just nu. Kan kanske bero på att hösten brukar man bli lite deppigare för dagarna är mörkare än man är van vid. 

Men imorgon drar jag till Kyrkogården och kollar på alla tända ljus, tar självklart med kameran! :) 



1 November

Jag har varit tråkig, tappat lusten att skriva och har inte haft tid att fota. 

En liten snabb update då. 

Just nu:

Träning: Cyklar/går 5km ungefär 6dagar/veckan med en vagn med 300tidningar(tungt!) bakom mig. Tränar minst en gång i veckan på gym och en gång i veckan dans. Känner att det funkar bra. 

Jobbsökande:
Går sådär. Har sökt mycket, fått flera nej. Men har iaf mitt nattjobb fortfarande. Hoppas på att ett företag hör av sig denna veckan för intervju. 

Kärleken:
Pojkvännen och jag har superduperfint. Firade 27månader tillsammans idag och på fredag åker vi till Norrköping tillsammans!

Inför Julen: Inte hittat en endaste julklapp. Vet bara en sak jag ska köpa. Alla andra vägrar säga vad de önskar sig =/



RSS 2.0