Fika


Spenderat nästan hela dagen på ett Cafe i stan med en gammal killkompis som jag gick tillsammans med i Gymnasiet. Vi hade inte träffats sen Studenten, så vi tyckte det var på tiden nu ! XD
Satt och babblade i några timmar och sen drog jag till VIP och handlade Lördagsgodis som jag nu ska gotta på medans jag ser på film eller spelar The Sims Pets :)

Ha en bra Lördagskväll!

The Sims 3 Pets

Detta har jag haft för mig hela dagen för er som undrar. Ska snart iväg och fira en liten kusin!



Kan säga att de har verkligen skapat ett väldigt fint spel. Och alla smådetaljer är jätte häftiga i nya Pets. :) Verklgen värt att testa. Det enda som stör mig lite är att hästarna kan gå ut själva ur deras bås och sen få för sig att träna hopp eller bara galoppera runt huset helt själva. haha.

Candle



Lite sisådär Söndagsmys innan jag skulle jobba natt igår blev det tillsist iaf. 
Pojkvännen, fin musik, choklad, Champis och tända ljus. Det var mysigt tills han var tvungen att sticka. Önskar vi kunde flytta ihop nu.

16 oktober



Är precis nyvaken. Hade en förjävligt ensam gårdagen och nu är helgen i princip slut för mig. Så är rätt besviken att det blev såhär. 

Men köpte iaf en ny vinterjacka i helgen som ni ska få se senare! Blev riktigt nöjd då min förra vinterjacka var jätte tråkig färg på och kall så jag fick ha tjocka fleecar på mig under. Men denna ska förhoppningsvis vara mycket varmare. 

Hoppas ni får bra dag! Jag ska njuta av sista timmarna innan jobbet iaf.

Jag är världens bästa kock..!

.. För brända köttbullar är ju bland det godaste som finns. Yumyum.

Spenderar dagen i min ensamhet med att laga mat och ta det lungt vid datorn. Fantiserar om att min prins kommer på hans vita häst och överraskar mig. Välkommen till verkligheten Madde, ät nu dina brända köttbullar i ensamheten!




Att matcha makaroner har aldrig varit min grej, de blir ändå bara olika.

12 Oktober



Det är helt fantastiskt underbart väder ute, så tänkte ta med mig kameran ut lite :) det känns att det var evigheter sen jag fotade och blev faktiskt lite sugen nu. 

Fikat och filmen igår med jobbarkompisen var jätte trevligt. Filmen var superbra! Den hade allt möjligt; humor, kärlek, överasskningar, sex och snygga Ryan Gosling från The Notebook.

Rekommenderar er att se Crazy, Stupid, Love om ni gillar allt det jag nyss nämnde :-)

Nu ska jag ut och fota!

Aussie 3 minute Miracle; Frizz Remedy

Lovade ju att jag skulle berätta om ett inköp jag var supernöjd med. Och det är den här! AUSSIE 3 MINUTE MIRACLE; FRIZZ REMEDY. När jag köpte den så var jag egentligen ute efter anti-frizzspray, men hittade inget så jag köpte denna inpackningen istället - för hon i kassan sa att den va rätt bra.

Redan efter första gången jag använde den så märkte jag skillnad! Inte superduperskillnad, men tillräckligt för att jag blev nöjd. De dagar jag inte använder inpackningen så är dock håret lika frizzigt som vanligt. Men de dagar jag har använt den så har både pojkvän och jobbarkompis sagt att jag var extra fin och undrat om jag varit hos frisören eller något. 

Så denna inpackningen rekommenderas! :)  Den tar dock slut rätt snabbt för jag har långt hår och använder mycket - höhö :$

Köpte den på Åhlens.




Crazy Stupid Love

 

Jag och en jämngammal jobbarkompis till mig bestämde oss för att vi ska ta en fika och sen gå på bio idag! Ska bli jättetrevligt. Vi ska se CRAZY STUPID LOVE. Den verkar superbra, haha. Så det blir nog mysig kväll innan jag ska hem och sova för ny jobbdag imorgon. :-)




 


Magdans

Dansade Magdans idag på Sportlife, det såg nu ut ungefär såhär:
(bara att ni får tänka er en stel pinne som dansar sådär)

Efter det så köpte jag chips & dip, det var ett tag sen. Så har suttit och gottat mig på det nu, men ska gå och lägga mig, har min sista jobbnatt om några timmar, så ska försöka vara utvilad till det. Sen har jag en ledig dag innan nästa jobbvecka börjar igen! x)

Som ni förstår kanske så jobbar jag rätt mycket så när jag väl är ledig försöker jag träna eller vara med pojkvännen/sova. Så det är svårt att hinna med bloggen, men letar heltidsjobb för fullt. Så då kanske allt lugnar ner sig lite :)

Sov gott <3



10-06

Sovit ungefär 2 och en halv timme inatt, ögonen försöker falla igen gång på gång. Men nej, nu måste jag till vårdcentralen - något jag verkligen ser fram emot efter jobbat natt. =/

Men men, efter det ska jag träffa pojkvännen en stund, (kanske kan sova med honom (?) :D). 

Ville bara uppdatera, mitt liv är inte speciellt intressant nu, men ska visa er ett nytt inköp som jag är supernöjd med, senare. Så ha det bra tills dess! =)


RSS 2.0